Bun venit la Timișoara!

11144474_1177424795617668_6043078215023301099_ntimisoara

Dragi colegi și prieteni,

Bine ați venit la cel de-al XIX-lea Congres al Asociației Medicilor Rezidenți în Psihiatrie din România cu tema Psihiatrie între Teorie și Practică!

Evenimentul va avea lor în perioada 11-13 septembrie 2015, la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara.

AMRPR are o bine-cunoscută tradiție în organizarea congreselor anuale dedicate medicilor rezidenți și tuturor profesioniștilor din toată țara, care lucrează împreună pentru sănătatea mentală.

Programul congresului va fi structurat pe sesiuni tematice care vor aduce împreună specialiști în diverse domenii ale psihiatriei și psihoterapiei cu implicări în partea clinică dar și în cercetarea științifică.

Vă așteptăm cu prezentări și workshop-uri susținute de invitați din țară și din străinătate și vă incurajăm să contribuiți la programul științific prin lucrările voastre.

Vă invităm să ne fiți alături în încercarea noastră de a dezbate teme de actualitate în psihiatrie, de a crea legături și, nu în ultimul rând, de a ne simți bine împreună în cadrul programului social al congresului!

 

Vă așteptăm cu drag în Timișoara,

Marinela Hurmuz, Președinte Congres AMRPR 2015

Anca-Livia Popescu, Președinte Congres AMRPR 2015


https://www.facebook.com/ervin.boer.photography
— with Ervin Boer.

 

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.